miércoles, 27 de abril de 2011

KIOTO FUSSIÓ

Ara que són temps difícils al Japó, vull parlar-vos de aquest plat que tinc actualment en carta. Es bassat en un producte japonés, el te Matcha verd.
importat al Japó pels Xinesos fa vora mil anys, va ser agafat com a propi pel poble japonés fins el punt en que avui en dia es fonamental després de qualsevol apat al país nipó.
Amb un bescuit de xocolata negra al 70% i pols de te matcha, envoltat per un coulis de te verd i coronat amb un gelat cremós de te verd, vaig aconsseguir una uniformitat i suavitat en el sabor propi de la gastronomia japonesa, caracteritzada per els seus sabors molt ben diferenciats però en molts casos d'una textura i sabor força subtils.
El detall al damunt del gelat son tres petits cacahuets passats per xocolata atemperada i arrebossats en cacau pur. Un petit detall amb molta força per trencar la uniformitat que te la resta del postre. Bàsicament un toc occidental a un postre absolutament oriental.

No hay comentarios:

Publicar un comentario